Word lid

Als je bij de Twins wilt spelen, moet je je inschrijven en lidgeld betalen. Het jaarlijkse lidgeld bedraagt (seizoen 2018):

  • Competitief baseball: EUR 130
  • Competitief slowpitch: EUR 65
  • Recreatief baseball of slowpitch: EUR 65
  • Competitief baseball en slowpitch: EUR 150
  • Beeball: EUR 65. Voor een tweede kind binnen dezelfde familie betaal je EUR 50.

Het inschrijvingsgeld omvat de officiële KBBSF licentie, gebruik van het clubmateriaal, verzekering, ..

Bovenop het inschrijvingsgeld moet je voor baseball of slowpitch ook een sportkaart van de KUL hebben om te kunnen spelen.

Om aan wedstrijden mee te doen, moet je ook een uniform kopen. Een uniform bestaat uit een Twins jersey, grijze broek, rode sokken, rode riem en een Twins pet. Mannen moeten ook een schelp dragen. We raden je ook aan te investeren in een baseball/slowpitch handschoen als je wedstrijden wilt spelen. Ander materiaal, zoals bats en ballen, kun je van de club lenen.

Iedereen die geïnteresseerd is in baseball, slowpitch of beeball kan lid worden. Als je lid bent, verwachten we dat je regelmatig naar de trainingen en wedstrijden komt.

Zin om lid te worden van de Leuven Twins? Je mag altijd 3 gratis proeftrainingen komen meedoen om ons en het spel beter te leren kennen.

Overtuigd om lid te worden? Vul dan snel het lidmaatschap formulier in en stort het juiste bedrag naar BE14 7360 0067 1283 (BIC: KRED BEBB).

Van harte welkom bij de Leuven Twins! 🙂